spalio 20, 2010

Startavo Vilniaus m. "Sostinės" krepšinio C lygos 2010-2011 m.čempionatas

Vaidas Indriliūnas


"Patikimos praktikos" sėkmės garantas - S.Rambynas.
M.Charevičiaus nuotr.
Vakar (10 19) gausiausioje miesto lygoje įvyko vos trys susitikimai, kuriuose pergales šventė savo arenose žaidusios ekipos.

Pusės rungtynių darbas

"Patikimos praktikos" ekipa savo aikštėje priėmė "SK Ardo-JMP" vyrus ir iškovojo gan lengvą pergalę rezultatu 66:50. Svečiai priešinosi tik pirmosiomis dvikovos minutėmis. Netrukus "patikimi praktikantai" ėmė žaisti greičiau, gintis kibiau ir įpusėjus dvikovai jau buvo padarę visą juodą darbą (43:24). Po didžiosios pertraukos žaidė kone visi rungtynėms registruoti žaidėjai, tad kova aikštėje kiek išsilygino ir svečiai galėjo kiek dažniau pasimėgauti pelnomais taškais.

"Patikimos praktikos" vadovas Helmutas Brakis turėjo kuo džiaugtis: "Žaidėm su komanda, prieš kurią praėjusiame sezone pralaimėjome, tad labai norėjosi revanšo. Pergalės prasme jis pavyko, bet žaidime dar daug broko. Būna atkarpos, kai kelias atakas iš eilės skubame ir priimame neapgalvotus sprendimus. Gerai, kad bent jau gynyboje pavykdavo juos kompensuoti. Teisėjai leido šįvakar daug pasistumdyti, o tai turbūt buvo parankiau mums."

"Šiemet mūsų sudėtis beveik nepakito. Koman dą paliko keletas starto penketo žaidėjų, bet atėjo du nauji. Na, ir žinoma, didžiausias mūsų pastiprinimas - naujas komandos treneris", - džiaugėsi nugalėtojų komandos vadovas.

"Patikimos praktikos" ekipoje rezultatyviausiai žaidė Tadas Juknevičius, pelnęs 18 taškų. Simonas Rambynas (8 atk. kam.) ir Kazimieras Girdenis pridėjo po 13.

"SK Ardo-JMP" gretose siautėjo Vaidas Jakavonis (17 tšk. ir 9 atk. kam.), Albinas Noreika pridėjo 8.

Daugiau apie VKMS vykdomas varžybas - http://www.vmks.lt

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą