rugsėjo 25, 2011

Rudeninis čempionato startas










Š.m. paskutinį, žvarbų, rugsėjo šeštadienį, Vilniuje, vyko vyrų 28-ojo čempionato I-ojo rato varžybos. Tarpusavyje žaidė Vilniaus SK "Ardas-Rudamina", Kėdainių ŽRK "Kėdainiai" ir Vilniaus SŽK "Žuvėdra-Tauras".

Naujas čempionato kovas komandos pradėjo pasikeitusiomis sudėtimis. Iš čempionų komandos į Kėdainių komandą perėjo gynybos "cementas" Darius Preidis ir saugas Marius Kriaučiūnas, o komandą papildė keli jauni žaidėjai iš jaunimo komandos. Vilniaus SŽK "Žuvėdra-Tauras" neteko savo pagrindinio vartų sargo, kuris perėjo į konkurentų, Širvintų "Inta - Baltic Champingnons", gretas. Kėdainių ŽRK "Kėdainiai" pasistiprino jau minėtais žaidėjais ir dar keliais panevėžiečiais.
Rugsėjo 17 d. jau buvo įvykusi pirma 28-ojo čempionato dvikova tarp Širvintų "Inta - Baltic Champingnons" ir Vilniaus SŽK "Žuvėdra-Tauras", kurią 4-1 laimėjo širvintiškiai.
Praėjusio šeštadienio pirmos rungtynės tarp septynis kartus Lietuvos čempionų SK "Ardas-Rudamina" ir ŽRK "Kėdainiai" vyko atkakliai ir baigėsi kovingomis lygiosiomis 0-0. Deja ši dvikova liūdnai baigėsi vienam kėdainiškių lyderių, panevėžiečiui A.Ulozai, kuriam buvo prakirsta kakta ir ši netektis labai atsiliepė kėdainiečiams žaidžiant savo antras rungtynes su jaunaisiais "žuvėdriukais". Atsiliepė ir nuovargis po pirmų varžybų su čempionais. Dvikova 2-1 laimėjo vilniečiai, kurie paskutinėse dienos varžybose 1-2 nusileido SK "Ardas-Rudamina".
Sekanti čempionato dvikova tarp SK "Ardas-Rudamina" ir Širvintų "Inta - Baltic Champingnons" vyks spalio 1d. 11 val. Vilniaus m.Žemynos gimnazijos sintetinės dangos stadione.

2 komentarai:

  1. o čia švieslentė nuo vagių taip galingai aptverta?:)

    AtsakytiPanaikinti
  2. Graudu žiūrėti kai tokiu budu nuo aplinkinių nekulturingumo saugomas visuomeninis objektas...čia Žemynos gimnazijos-kalėjimo stadiono teritorija taip apsaugota,kad žaidėjai-nuteistieji nepabėgtų iš stadiono rungtynių metu :DDD

    AtsakytiPanaikinti