lapkričio 30, 2012

Apdovanojimai jubiliejų proga

Lapkričio 29 d. LTOK apdovanoti olimpiniam judėjimui ir sportui nusipelnę žmonės, neseniai minėję jubiliejines gyvenimo sukaktis. 60-mečio proga Olimpiniais žiedais LTOK prezidentė Daina Gudzinevičiūtė apdovanojo LTOK revizinės komisijos pirmininką, Lietuvos fechtavimo federacijos prezidentą Rimantą Povilą Jogėlą ir Lietuvos sporto universiteto profesorių Joną Poderį.
Olimpinėmis žvaigždėmis 70-mečio proga apdovanoti LTOK garbės narys Rimas Eugenijus Paravinskas ir buvęs ilgametis Lietuvos sportinio ėjimo asociacijos prezidentas Justinas Vasiliauskas. 60-mečio proga Olimpine žvaigžde apdovanotas Kauno irklavimo mokyklos direktorius Arvydas Sapka. Toks pat apdovanojimas 50-mečio proga įteiktas ir Lietuvos žolės riedulio federacijos veteranų komisijos pirmininkui Arvydas Ilgevičiui. Tarptautinės kategorijos rankinio teisėjas Grigorijus Gutermanas 65-mečio proga apdovanotas LTOK lėkšte. Jį taip pat pasveikino ir Lietuvos rankinio federacijos prezidentas Edis Urbanavičius.

 LTOK generalinis sekretorius Valentinas Paketūras R.P.Jogėlai ir A.Sapkai įteikė Lietuvos sporto federacijų sąjungos prizus - skulptūras „Atletas“.
A.Ilgevičius ir J.Poderys padėkojo už apdovanojimus, papasakojo apie savo darbus. Prie kavos puodelio prisiminimais pasidalijo ir kiti sukaktuvininkai.
Arvydas buvo apdovanotas ir Kūno kultūros ir sporto departamento - sidabro medaliu už nuopelnus Lietuvos sportui, kurį jubiliatui įteikė LŽRF prezidentas Leonardas Čaikauskas
Klubo vardu taip pat sveikiname savo mylimą Bosą su gražia sukaktimi ir tikimės matyti dar ne viena jo gražų darbą vardan sporto ir klubo.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą