birželio 02, 2013

"Ardas-Rudamina" tęsia pergalių seriją Lietuvos čempionate

Birželio pirmąjį savaitgalį Šiauliuose ir Vilniuje vyko paskutiniai 29-ojo Lietuvos vyrų žolės riedulio čempionato "A" div. susitikimai.



Tris pergales ir pirmąją vietą reguliariajame čempionate iškovojo "Ardo-Rudaminos" komanda. Gegužės mėn. "ardiečiai" turėjo daug gero lygio varžybų, tiek Lietuvoje, tiek Europoje ir įgytą gerą sportinę formą komanda demonstruoja iki šiol. 
Šiauliuose įveikti aikštės šeimininkai "Šiauliai" 2:1 ir 6:1  Vilniaus SŽK „ Žuvėdra–Tauras“, o paskutinėse reguliariojo sezono rungtynėse Vilniuje net 8:0 sutriuškinti praėjusių metų Lietuvos čempionai, Širvintų „Inta – Baltic Champingnons“. Pastarieji 3:1 įveikė Vilniaus SŽK „ Žuvėdra–Tauras“ ir 3:2 palaužė Šiaulių "Šiaulius". "Šiauliai" 4:1 nugalėję Vilniaus SŽK „ Žuvėdra–Tauras“, aplenkė vilniečius turnyrinėje lentelėje ir reguliariajame sezone užėmė trečią vietą.
Birželio 8-9 d. čempionato lyderiai Rudaminoje ir Vilniuje kovos superfinale dėl čempionų vardo, o 3-4 vietas užėmusios komandos papildomai kovos dėl bronzinių apdovanojimų.
Rudaminoje "Ardo-Rudaminos" ir Širvintų „Intos – Baltic Champingnons“ susitikimo pradžia 16 val., o Vilniuje antrojo šių komandų susitikimo Žemynos gimnazijos sintetinės dangos žolės riedulio stadione (Čiobiškio g. 16) pradžia - 14 val.

Galutinė 29-ojo Lietuvos vyrų žolės riedulio čempionato "A" diviziono turnyrinė lentelė :

1. "Ardas-Rudamina" - 29 taškai
2. Širvintų „Inta – Baltic Champingnons“ - 26 taškai
3. Šiaulių "Šiauliai" - 7 taškai
4. Vilniaus SŽK „ Žuvėdra–Tauras“ - 6 taškai

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą