gegužės 19, 2011

Grindų riedulys pasaulyje

Weissenfels ir Grimma laimėjo Vokietijos taurę

Praėjusį savaitgalį Vokietijoje vyko Vokietijos vyrų ir moterų taurės Final 4 turnyrai.
Vyrų turnyrą laimėjo UHC Sparkasse Weissenfels, finale 14-7 nugalėję UHC Dobeln.
Taurės turnyras,kurio pagrindinis prizas yra Budos statulėlė, buvo pradėtas rengti prieš 3 metus. Budos statulėlė, po metų pertraukos, po pernykštės kelionės į Hamburgą,šiemet vėl grįžo į Weissenfelsą.

Moterų taurės finalinė dvikova vyko atkakliau nei vyrų. Taurės laimėtoja buvo išaiškinta per papildoma laiką, Grimma komandai pelnius pergalingą įvartį. 3-2, tokiu rezultatu buvo nugalėtos varžovės iš UHC Sparkasse Weissenfels.

Final 4 taurės turnyre buvo labai įdomios pusfinalio vyrų varžybos, kurios sulaukė didelio susidomėjimo iš sirgalių pusės.
Turnyro programoje buvo ir 16-mečių talentų Final 4 varžybos, kuriose iš viso dalyvavo 20 komandų, daugiausia iš Bavarijos.
www.unihockey.de

Glebe FBC – trečias Australijos čempionų titulas

Praėjusį savaitgalį vyko Australijos Elitinės Lygos Didysis Finalas dėl čempionų vardo tarp Glebe FBC ir Northern Beaches Stingrays. Trečiajame finalinės dvikovos kėlinuke, pakeitę savo vartininką į aikštelės žaidėją, Glebe FBC komandą, likus iki rungtynių pabaigos 40 sek., sugebėjo išlyginti rezultatą ir čempionai buvo išaiškinti tik per baudinių serija, kurią 2-0 laimėjo Glebe FBC.

www.floorball.org.au

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą