spalio 15, 2010

Grindų riedulio I - asis Lietuvos čempionatas

Grindų riedulio (angl.floorball) I-asis Lietuvos čempionatas - naujas renginys Lietuvos sporto pasaulyje. SK Ardas klubo vadovo, Arvydo Ilgevičiaus, ir keletos kitų šios sporto šakos entuziastų pastangų dėka š.m. gegužės mėn. startavo pirmosios oficialios grindų riedulio varžybos mūsų šalyje.
Dalyvauti čempionate norą išreiškė 5 komandos,visos iš Vilniaus miesto. Varžybos vykdomos 2-jų ratų sistema, pavasaris-ruduo. Pasibaigus pirmajam ratui, SK Ardas įsitvirtino 4 vietoje, pasiekęs 1 pergalę ir patyręs 3 pralaimėjimus. Skaudžiausias pralaimėjimas buvo patirtas rungtynėse su pirmenybių lyderiais Vilniaus UV, net 15-2, o vienintelė pergalė 6-3 -atkakliose rungtynėse su Vilniaus Vilkų komanda.
Rugsėjo paskutinį savatgalį prasidėjo II-asis čempionato ratas. Deja ir vėl Ardo vyrai nesugebėjo rimčiau pasipriešinti UV komandai ir antrąjį ratą pradėjo pralaimėjimu 11-2, o po antrų varžybų vėl teko aikštelę palikti nuleidus galvą - po labai atkaklios kovos pralaimėta Perkūno komandai 7-4 ir šia nesėkme prarastos net ir teorinės galimybės galutinėje įskaitoje iškovoti pirmus grindų riedulio čempionato medalius. Dvejose likusiose rungtynėse vyrams belieka siekti pergalių ir tokiu būdu garbingai baigti pirmenybes. Daugiau apie grindų riedulį - http://www.lgrf.lt/

Daugiau nuotraukų galite rasti čia

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą