sausio 13, 2016

Čempionato pradžia - komplikuota

Sausio 9 d. Panevėžyje startavęs 2016 metų žolės riedulio uždarų patalpų čempionatas nebuvo sėkmingas SK „Ardo“ klubui. 

 
Pirmose savo rungtynėse, po atkaklios kovos, rungtynių eigoje pralaimint 3:1 su „Klevu-Šiauliais“, „Ardas-Rudamina“ rungtynes visgi sugebėjo užbaigti lygiosiomis 3:3, o štai su Širvintų „Ježvitu“, kiek nelauktai, patyrė pralaimėjimą 3:4 (1:2).

 
Čempionato lyderiais po Panevėžyje vykusių pirmųjų dviejų turų tapo Širvintų „Intos-Baltic Champignons“ vyrai. Jie per pirmąsias rungtynes 5:1 (1:0) nugalėjo kitą Širvintų ekipą - „Ježvitą“, o per antrąsias, tik po labai sunkių rungtynių, šventė pergalę prieš „Žuvėdrą-Taurą-CTLF“ rezultatu 4:3 (2:2).
Sostinės ekipa pirmajame kėlinyje pirmavo du kartus, bet varžovai kiekvieną kartą lygino rezultatą. Po pertraukos širvintiškiai pelnė du įvarčius, o vilniečiai skirtumą iki minimumo sušvelnino tik paskutinę minutę.
Antrose savo rungtynėse „Žuvėdra-Tauras-CTLF“ po panašios kovos palaužė „Klevą-Šiaulius“ rezultatu 5:4 (1:2). Iki rungtynių pabaigos likus 3 min. šiauliečiai pirmavo 4:1, bet vilniečiai sugebėjo pasižymėti 38, 39 ir dukart 40 min. bei išplėšti pergalę.

Sekančio turo varžybos vyks vasario 7 d. Vilniuje Tauro SM salėje.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą