spalio 04, 2012

Namų aikštėje – pirmoji pergalė


Spalio 3 d. Rudaminoje buvo graži šventė, kurią vainikavo Vilniaus „Ardas-Rudamina“ komandos pergalė prieš Vilniaus Vilniaus SŽK „Žuvėdra-Tauras“.


Spalio 3 d. Rudaminoje buvo graži šventė, kurią vainikavo Vilniaus „Ardas-Rudamina“ komandos pergalė prieš Vilniaus Vilniaus SŽK „Žuvėdra-Tauras“.
Šią dieną oficialiai buvo atidarytas naujas, gražus žolės riedulio stadionas, kuris tapo „Ardo-Rudaminos“ komandos namų arena. Rekonstruotas sporto aikštynas pritaikytas žolės rieduliui ir futbolui. Sporto aikštynas atitinka tarptautinius reikalavimus, taikomus organizuojant ir rengiant tarptautines žolės riedulio varžybas. Šventėje apsilankė daug garbių svečių ir žiūrovų, kurie po oficialių aikštyno atidarymo renginių, net ir lijant, aistringai palaikė savo komandą.
Atkaklios rungtynės baigėsi rezultatu 3-2 šeimininkų naudai. Ši graži pergalė įeis į komandos ir stadiono istoriją, kaip pirmoji laimėta oficiali dvikova.
Po V.Žemoit įvarčio “Ardas-Rudamina” pirmavo 1-0, bet po kelių minučių  “Žuvėdra-Tauras” rezultatą išlygino. K. Mikučio įvartis šeimininkus vėl išvedė į priekį -2-1, o nepailstančio puolėjo A.Zaleskio antrajame kėlinyje pelnytas trečias įvartis dar labiau įtvirtino turėtą persvarą.
Neišnaudojus dar kelių turėtų puikių galimybių padidinti persvarą, ardiečiai priešininkų buvo nubausti likus  kelioms paskutinėms minutėms iki rungtynių pabaigos - po kontratakos , kurios metu prasižengė vartininkas, buvo skirtas 7 m. baudinys, kurį “Žuvėdra-Tauras” sėkmingai realizavo.
Ši pergalė leido vicečempionams pasivyti savo pagrindinius konkurentus turnyrinėje lentelėje, širvintiškius, ir dabar abi komandos, sužaidusios po 4 rungtynes turi po 8 taškus ir dalinasi 1-2 vietomis.
Šių abiejų komandų eilinė akistata vyks spalio 14 d.

1 komentaras:

  1. kokie šaunuoliai rudaminiečiai, nuoširdžiai sveikinu su aikštynu!šaunuoliai!

    AtsakytiPanaikinti