birželio 04, 2011

Bronza - širvintiškiams


Š.m. birželio 4 d. prasidėjo vyrų žolės riedulio finalinių rungtynių serijos dėl čempionų vardo ir brozinių apdovanojimų. Serijos vyksta iki dviejų pergalių.
Dėl bronzos kovojo Širvintų „Inta-Baltic Champingnons“ ir Kėdainių ŽRK „Kėdainiai“. Pirmąją dvikovą laimėjo širvintiškiai 2-0. Po šios dvikovos į stadioną išbėgo dvi Vilniaus komandos - SK „Ardas-Rudamina“ ir SŽK „Žuvėdra-Tauras“. Finalinėje serijoje SK „Ardas-Rudamina“ siekia, jau septintus metus iš eilės, pratęsti savo čempionišką žygį, o jų varžovai - laimėti auksą pirmą kartą klubo istorijoje. Jau pirmajame kėlinyje čempionai įrodė akivaizdų savo pranašumą prieš jaunuosius "žuvėdriukus", per jį be atsako įmušę net 4 įvarčius. Antrasis kėlinys teliko formalumas. "Ardo" vyrai, net ir kiek atsipalaidavę, pelnė dar vieną įvartį ir rungtynes laimėjo 5-0 (3 įv.pelnė A.Zaleskis, po vieną - K.Mikutis ir R.Voitechovskij). Kaip parodė rungtynių eiga, "Ardui" labai naudingos buvo paskutinės dvejos čempionato runtynės su tiesioginiais finalo varžovais, kurios buvo labai atkaklios ir permainingos ir po kurių buvo padarytos teisingos išvados, ko pasekoje, pirmoje finalinėje dvikovoje čempionai žaidė susikaupę ir nuo pirmų rungtynių minučių turėdami akivaizdžią persvarą prieš savo oponentus.
Po šių rungtynių buvo sužaistos antrosios runtynės tarp kėdainiškių ir širvintiškių. Ir antroje dvikovoje buvo stipresni "Intos" žaidėjai, rungtynes laimėję 4-1 ir pasidabinę bronziniais medaliais.
Antrosios rungtynės tarp SK „Ardas-Rudamina“ ir SŽK „Žuvėdra-Tauras“ vyks birželio 10 d.(penktadienį), 18.30, Žemynos gimnazijos žolės riedulio sitetinės dangos stadione (Čiobiškio g. 16). Prireikus trečiųjų rungtynių, jos vyks birželio 11 d., 10 val., tame pačiame stadione.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą