lapkričio 18, 2011

Turiningas dešimtmetis





2011 metai, tai dešimti SK “Ardo” gyvavimo metai.

Šį gražų veiklos jubiliejų klubas Trakuose pažymėjo kartu su tokį pat gimtadienį švenčiančiu sostinės moterų sporto klubu HFTC. Klubus šventėje savo atvykimu pagerbė ir sveikino draugai iš Širvintų, Kelmės, Vilniaus miesto ir rajono klubų, Lietuvos žolės riedulio ir sambo federacijų prezidentai, Norvegijos žolės riedulio prezidentas. 10 metų – tai lyg ir vaikystės metai klubų metraščiuose, bet per tokį gana trumpą laikotarpį abu klubai pasiekė daug gražių pergalių, patyrė daug įspudingų akimirkų, kai kada ir apmaudžių pralaimėjimų.
SK “Ardas” džiaugiasi sambo imtynių kovotojų iškovotais gausiais apdovanojimais tiek Lietuvos čempionatuose, tiek tarptautinėse varžybose. Klubo žolės riedulio atstovai per klubo gyvavimo metus net 7 kartus iš eilės tapo Lietuvos čempionais ir ši pergalių serija iki šiol nėra nutrukusi. Prieš dvejus metus klubo veteranai išbandė Lietuvoje dar labai jaunos sporto šakos, grindų riedulio (angl. floorball), žavesį dalyvaudami atvirame Latvijos veteranų grindų riedulio čempionate, o pernai klubo atstovai dalyvavo pirmose Lietuvos grindų riedulio pirmenybėse, įkurė internetinį klubo tinklalapį. Krepšinio komanda jau ne vienus metus dalyvauja Vilniaus miesto mėgėjų čempionato C lygos varžybose. Visą šį laiką klubas labai šiltai ir glaudžiai draugauja ir bendradarbiauja su Olandijos Ommen miesto sambo atstovais, kolegomis sambistais iš Estijos, Latvijos, Vokietijos, žolės riedulio atstovai su draugais iš Vokietijos miestų Erfurto ir Karlsruhe, baltarusais iš Minsko. Kiekvienais metais ardiečiai dalyvauja šiose šalyse ir miestuose rengiamuose ivairaus amžiaus grupių, įvairių sporto šakų turnyruose.
Visa “Ardo” veikla neįsivaizduojama be klubo krikštatėvio, sielos, mecenato ir vadovo Arvydo Ilgevičiaus. Neįtikėtinas Arvydo atsidavimas ir meilė sportui bei klubui padeda pastarajam sėkmingai gyvuoti ir palikti reikšmingus įrašus savo metraštyje. Belieka palinkėti tolimesnių gražių pergalių ir ilgų gyvavimo metų sporto orbitoje.


Daugiau nuotraukų iš klubų gimtadienio galima pažiūrėti čia: https://picasaweb.google.com/vilniausardas/ArdoIrHFTCDesimtmetis?authuser=0&feat=directlink

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą